Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حجت السلام آقامیری در مورد وضعیت سیلاب در تهران گفت: هفت رودخانه در بالادست شهر تهران فعال هستند که به لحاظ وضعیت توپولوژی تهران از بالادست تهران که کوهستانی است، وارد شهر می‌شوند.

وی با بیان اینکه این رودخانه‌ها نیاز به اتخاذ تمهیداتی دارند، تصریح کرد: باید این رودخانه‌ها که از بالادست و از خارج شهر وارد تهران می شوند به طور مستمر کنترل، لایروبی و نگهداشت شوند تا از نظر میزان ورودی و خروجی آب مشکلی ایجاد نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقا میری با بیان اینکه در دهه ۴۰ سیلاب عظیمی در تهران جاری شد که منجر به مرگ بیش از ۲۷۰۰ نفر شد، گفت: در آن زمان مدیران تهران شروع به انجام مطالعات بر روی رودخانه‌های تهران کردند؛ اما در دهه ۵۰ و ۶۰ که مجدد سیل به تهران آمد، مدیران شهری ضمن به روز رسانی مطالعات قبلی، نسبت به اخذ یک وام جهانی اقدام کردند و این وام برای مدیریت آب های سطحی شهر تهران هزینه شد.

وی با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌ها مقرر شد که ۷۰۰ کیلومتر ، شبکه هدایت آبهای سطحی در تهران ساخته شود که تاکنون ۵۳۰ کیلومتر شبکه آبهای سطحی ساخته شده است، افزود: ۱۷۰ کیلومتر از این پروژه باقی مانده است که حدود ۷ هزار میلیارد تومان برای تکمیل، اعتبار لازم دارد و این شبکه موجب شده که در سیلاب‌های اخیر میزان تلفات کاهش یافته و سیلاب به آب گرفتگی سطح تهران تبدیل شود، اما رودخانه های بالادست تهران خارج از شهر تهران است و باید وزرات نیرو و جهاد کشاورزی نسبت به لایروبی و نگهداشت رودخانه پاسخگو باشند.

آقامیری با بیان اینکه وزارت نیرو و جهاد کشاورزی باید در مورد عدم لایروبی، عدم نگهداشت و رصد وضعیت آب رودخانه‌های بالادست پاسخگو باشد نه اینکه حالا شهرداری متهم شود، گفت: این در حالی است که شهرداری تهران تنها در محدوده مرزی شهر تهران می تواند فعالیت کند و بعد از کمربندی تهران نیز خارج از حیطه فعالیت شهرداری تهران است و می بینید که در سالهای اخیر شهرداری، تمام گلوگاه‌های سیلابی در داخل شهرتهران را رفع کرده است و حتی در حال کنترل و هدایت روان آب و سیلاب های احتمالی تهران در محدوده بزرگراه فتح است.

وی افزود: شهرداری طبق برنامه جامع مدیریت آبهای سطحی، مرتب و منظم کار خود را انجام می دهد و مشکلی در این حوزه نداریم امادر مورد سیل امامزاده داوود این حادثه از رودخانه بالادست ایجاد شد و وزارت نیرو و جهادکشاوری باید پاسخگو باشند تا اگر ترک فعلی صورت گرفته بررسی شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رییس کمیته عمران شورای شهر تهران سیل امامزاده داوود نماینده شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه

به گزارش قدس خراسان، محمدعلی زهره‌ای یکشنبه شب در شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌ رضوی که به میزبانی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه‌ به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان این وزارتخانه‌ باید تمامی تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن آنان کنیم.

قائم‌ مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی و همدلی میان زیر مجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه در این صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رفع خواهد شد.

وی اهمیت توجه‌ به آموزش کارکنان وزارت راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آموزش و افزایش ‌دانایی و سطح علمی کارکنان باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر کارکنان در دستور کار دائمی سازمانها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند بروز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

زهره‌ای همچنین به جذب جوانان و نخبگان‌ در سطح این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: از سوی دیگر باید چرخش مدیران و پرورش مدیران آینده مدنظر تمامی مدیران کل و روسای سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های‌ وزارت راه و شهرسازی قرار داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی نیز در این نشست به جایگاه این استان و مشهدالرضا(ع) در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی‌ به‌ واقع به‌ دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

وحید داعی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، در همه دورانی که خراسان رضوی مسافر زیادی داشته، با وجود تمامی کمبودها و کاستی‌های اعتباری، همه تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی همچنین به برگزاری منظم شورای هماهنگی راه و شهرسازی این استان‌ اشاره کرد و گفت: امسال طراحی ویژه‌ای کردیم که مسئولان ارشد استان در شورای هماهنگی راه و شهرسازی حضور یافته و مدیران کل زیرمجموعه این وزارت‌خانه درخواستهای خود را در این شورا مطرح و پیگیری کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی‌ نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مسکوت‌ مانده از دهه‌ ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پروازهای آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی به افتتاح‌ چهار پروژه بزرگ فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد اشاره و خاطرنشان‌ کرد: پروژه‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل‌ ارتباطی انتقال مسافران با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به‌ بهره‌برداری رسید.

وی گفت: فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی و پس از فرودگاه‌ امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پروازهای خارجی است، در پی افتتاح پروژه‌های عظیم عمرانی و توسعه‌ای در فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را دارد.

دیگر خبرها

  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • نجات «سحر» در جدال با سیلاب
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • مرور زندگی «آقای خاص» کشتی با روایت فرزاد حسنی